انواع باسکول و کاربرد آن‌ها

باسکول‌ها، سکوهایی هستند که برای تعیین وزن وسایل نقلیهٔ بزرگ مانند تریلرها و اتوبوس‌ها استفاده می‌شوند. باسکول‌ها بیشتر برای اندازه گیری وزن وسایل نقلیه در حال ترانزیت که کالاهای یک بخش مرتبط با تولید یا توزیع را حمل می‌کنند استفاده می‌شود. باسکول قابل حمل، یکی از رایج‌ترین انواع موجود در بازار است. این‌ها سبک وزن هستند و دارای بالشتک‌های قابل حمل محوری هستند که به راحتی از یک مکان به مکان دیگر منتقل می‌شوند. اگر می‌خواهید باسکول بخرید یا اجاره کنید، این مقاله انواع مختلف باسکول را فهرست می‌کند. و به شما کمک می‌کند تا بهترین باسکول را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید. برای آشنایی با انواع باسکول جاده‌ای کلیک کنید.

باسکول جاده‌ای
باسکول جاده‌ای

۱) باسکول روی زمین

از این باسکول‌ها معمولاً به این دلیل استفاده می‌شود که بسیار مقرون به صرفه هستند و نیاز محدودی به آماده سازی مکان دارند. باسکول‌های روی زمین به مساحت سطح بیشتری نیاز دارند. هر دو رمپ ورودی و خروجی، باید حداقل پنج متر طول داشته باشند. و در هر دو طرف عرشه، “فضاهای خالی” باید حداقل یک متر طول داشته باشند.

در بالای زمین، باسکول‌ها می‌توانند چند طبقه، دو طبقه یا تک عرشه باشند. این پیکربندی، به طول وسیلهٔ نقلیه‌ای بستگی دارد که باید با باسکول توزین شود.

۲) باسکول نیمه گودال

باسکول‌های نیمه گودالی باسکول‌های سطح زمین هستند. این تنظیمات را می‌توان استاندارد یا سفارشی سازی کرد. این بدان معناست که می‌تواند در صورت نیاز، دارای پیکربندی چند طبقه، دو طبقه یا یک عرشه باشد. این نوع باسکول برای توزین وسایل نقلیهٔ مدیریت زباله استفاده می‌شود.

نیازی به رمپ ندارد که این امر به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند. دیواره‌های کناری این باسکول‌ها نقش دیوارهای حائل را ایفا می‌کنند. دیوارهای حائل نیز ممکن است نیاز به تقویت بیشتری داشته باشند.

باسکول 501s
باسکول 501s

۳) باسکول نیمه گودال سفارشی

باسکول نیمه گودال سفارشی، در مکان‌هایی استفاده می‌شود که محدودیت‌های سایت، تعیین کنندهٔ میزان فضای در دسترس، برای اندازه گیری است. از این رو، سایت‌هایی با محدودیت عرض یا ساختمان‌های موجود در یک یا دو طرف باسکول و جاده‌های کنارگذر، نیاز به باسکول نیمه گودال سفارشی دارند. این با باسکول نیمه گودال اصلی، برای تنظیم با محدودیت‌های سایت فوق الذکر متفاوت است.

برخی از ویژگی‌های بارز این نوع باسکول‌ها، کاهش عرض دیواره‌های جانبی، تعبیهٔ سوراخ‌های دسترسی در عرشه/دیوار جانبی، در کنار لودسل‌های آسیب‌دیده است که به انجام خدمات، کمک مؤثری می‌کند.

همچنین برای مشاهده اطلاعات انواع باسکول تریلی کش کلیک کنید.

 

۴) باسکول کاملاً درون زمینی

اگر با محدودیت‌های فضایی شدید مواجه هستید، باسکول‌های کاملاً درون زمینی مناسب‌ترین گزینه هستند. همچنین برای مناطق توزین و تردد مشترک و مکان‌هایی که وسایل نقلیه در هنگام بارگیری با کمک لیفتراک اندازه گیری می‌شوند، این باسکول‌ها مفید هستند. با این حال، برای این منظور، به دلیل احتیاج به آماده سازی محل، حفاری، و تقویت به یکی از گران‌ترین انواع باسکول نیاز است.

در این باسکول‌ها، سطح توزین در سطح زمین اطراف قرار دارد. و دسنترسی به لودسل، با کمک سوراخ‌هایی در داخل یا کنار عرشه، ممکن می‌شود.

۵) باسکول چند عرشه

ساخت باسکول‌های چند عرشه را می‌توان در سطح زمین، نیمه گودال یا کاملاً داخل زمین انجام داد. انعطاف پذیری، آن را به یکی از محبوب‌ترین انواع در لیست باسکول ما تبدیل می‌کند. برای استحکام بیشتر، از فلز متراکم ساخته شده است.

عرشه‌های توزین چندگانه در این باسکول‌ها به گونه‌ای قرار می‌گیرند که تمام گروه‌های محوری را قادر می‌سازد تا به صورت جداگانه توزین شوند. طول و تعداد عرشه را می‌توان بر اساس الزامات تعیین کرد.

۶) باسکول‌های قابل حمل

این باسکول‌ها بیشتر برای عملیات غیرتجاری و سایت‌های موقت استفاده می‌شوند؛ به خصوص در مناطق دورافتاده. همچنین می‌توان آن‌ها را به خودروهای بزرگ‌تر، متصل یا نصب کرد.

دارای دال‌های بتنی مستطیلی هستند که برای محل باربر استفاده می‌شود. یک قاب در آن‌ها تعبیه شده است که می‌توان آن را جدا کرد. این قاب به عنوان یک پایهٔ پشتیبانی سفت و سخت برای عرشه یا لودسل‌ها عمل می‌کند. این عرشه می‌تواند از فولاد یا با مخلوط فولاد و بتن ساخته شود.

 

منبع: تیم محتوای گروه صنعتی اعتماد