خرید باسکول دست دوم جاده‌ای و نکات مهم آن

برای توزین بار وسایل نقلیه مختلف از نیسان گرفته تا تریلی از ابزاری صنعتی به اسم باسکول جاده‌ای استفاده می‌شود. صنایع و کسب‌وکارهای مختلف با توجه به نیاز و حجم و جرم اقلام موجود در باربری‌هایشان از انواع این باسکول استفاده می‌کنند. برخی از کسب‌وکارها اما به واسطه محدودیت مالی، امکان خرید باسکول‌های جاده‌ای را ندارند. یکی از راه‌هایی که پیش روی این افراد می‌باشد، استفاده و خرید باسکول دست دوم است. در این مقاله از سایت گروه صنعتی اعتماد، تولیدکننده و عرضه‌کننده انواع باسکول و ترازو به نکاتی که حین خرید این باسکول‌ها باید توجه کنید خواهیم پرداخت.

برای آشنایی با انواع باسکول جاده‌ای کلیک کنید.

 

انواع و ویژگی‌های باسکول جاده‌ای

باسکول‌های جاده‌ای برای وزن‌کشی بار وسایل نقلیه از صفحه‌ای بزرگ تشکیل شده‌اند که ماشین مورد نظر پس از کالیبره بودن دستگاه، روی آن قرار می‌گیرد. با استفاده از لودسل‌ها و انتقال اطلاعات آن‌ها به نمایشگرهای موجود، عمل وزن‌کشی با دقت نسبتا خوبی انجام می‌گردد. حال با توجه به نیاز گسترده مشتریان، برندهای سازنده انواع مختلفی از باسکول‌های جاده‌ای را با ساختار و ظرفیت‌های متنوع به تولید می‌رسانند.

به طور کلی باسکول‌های جاده‌ای یا بتنی هستند یا فلزی و یا ترکیبی از این دو می‌باشند. در انواع تمام فلز از ترکیب تیرآهن و ورق‌های فلزی، در انواع بتنی از ترکیب بتن و میلگردهای آجدار طولی و عرضی و در انواع نیم فلز از همه این‌ها استفاده می‌شود. انواع بتنی معمولا پیش‌ساخته هستند و روند نصب آن‌ها راحت‌تر و سریع‌تر انجام می‌گیرد و ساخت آن‌ها تا حد زیادی در کارخانه صورت می‌گیرد.

نکات مهم حین خرید باسکول دست دوم

شاید خرید انواع دیگر باسکول مانند باسکول کفی یا باسکول میدانی خیلی حساسیت بالایی نداشته‌باشند و مانند سایر تجهیزات صنعتی به فروش برسد. اما خرید باسکول دست دوم جاده‌ای به واسطه شرایط حساس‌تر آن لازم است با دقت بالاتر و در شرایط خاص‌تری انجام گیرد. مهم‌ترین نکاتی که حین این خرید باید مد نظر قرار دهید در ادامه آورده‌شده است:

1- دقت و ظرفیت

این دو شاخص مهم‌ترین نکات خریداری چه در باسکول‌های جدید و چه باسکول‌های دست دوم می‌باشند. با توجه به حوزه و بخشی که قرار است باسکول را در آن مورد استفاده قرار دهید. باید بدانید که جرم حدودی مواد و وسایل سنگین به چه اندازه است. و آیا باسکول دست دوم مورد نظر این ظرفیت را ارائه می‌دهد؟ و سپس مشخص نمایید که دقت اندازه‌گیری مورد نیازتان تا چه حدی اهمیت دارد و باید جزئی‌تر شود.

2- توجه به فضا و اندازه در خرید باسکول دست دوم

باسکول‌های جاده‌ای به خاطر استفاده از بتن و فلز در آن‌ها امکان تغییر سایز و اندازه را در خرید دوم ندارند. پس قبل از خرید این که تنها ظرفیت و دقت یک باسکول را بررسی کنید کفایت نمی‌کند. و لازم است ساختار و اندازه آن را هم چک کنید تا با فضای مکانی محل کسب و کار شما تطابق داشته‌باشد.

3- عدم داشتن گارانتی

معمولا شرکت‌های سازنده باسکول در صورتی که آن را بفروشید دیگر گارانتی‌ای برای محصولشان در نظر نمی‌گیرند. اینکه فروشنده باسکول دست دوم چه کسی یا چه مجموعه‌ای باشد هم در گارانتی و خدمات فروش موثر است. اما معمولا باسکول دست دوم بدون گارانتی به فروش می‌رسد که ریسک خرید را بالاتر می‌برد.

4- فاصله و نحوه جابه‌جایی باسکول

در خرید باسکول دست دوم نیاز است آن را از محل اولیه به جای مورد نظر انتقال داد. این مرحله حساسیت بالایی دارد. چرا که احتمال آسیب رسیدن به باسکول در جابه‌جایی امری دور از ذهن نیست. قطعاتی مانند لودسل، جعبه‌های تقسیم و… که در ساختار باسکول جاده‌ای هستند باید با دقت تمام انجام گیرد تا سلامت آن‌ها تصمین گردد.کار جابه‌جایی را به افراد دقیق و باحوصله بسپارید تا امکان خطا به حداقل برسد.

5- نصب مجدد باسکول

همان‌طور که در باسکول‌های نو نصب باسکول جاده‌ای دارای اهمیت است. نصب باسکول‌های دست دوم هم اهمیت دارد و حساسیت آن بیشتر هم هست. تمام مراحل و نکات نصب باسکول جاده‌ای باید رعایت شود و قبل از آن سلامت بخش‌های مختلف مورد تایید قرار بگیرد. این مرحله از کار را باید به افراد متخصص و قابل اعتماد بسپارید.

6- نوع  ساختار باسکول جاده‌ای

باسکول‌های جاده‌ای با توجه به شرایط خریدار اولشان می‌توانند ساختار متفاوتی داشته‌باشند. این که در زمین نصب شدند یا بالای زمین، پایه، محافظ و… دارند یا خیر در کنار سایز و نوع باسکول اهمیت دارد. تمامی این نکات باید قبل از خرید باسکول دست دوم با شرایط شما امکان تطبیق داشته‌باشد تا امکان استفاده از  آن فراهم شود.

7- کارشناسی خرید باسکول دست دوم

ساخت و اجرای باسکول نیازمند تخصص می‌باشد. حین خرید انواع دست دوم نیز بهتر است از فردی که در شناسایی و ساخت باسکول‌ها ماهر است کمک بخواهید. این فرد با چک کردن تمامی بخش‌ها و تنظیمات و ساختار آن بهتر قادر خواهد بود تا باسکول را تایید کند.

امکان ارتقای باسکول دست دوم

بسیاری از کسب و کارها دلیل اینکه باسکول جاده‌ای خود را به فروش می‌رسانند این است که بخشی از آن دچار ایراد شده‌است. البته بسیاری هم به واسطه جمع کردن کارشان، نقل مکان و یا خرید باسکول جدید و مدرن‌تر این کار را انجام می‌دهند

اگر تعویض ناشی از وجود مشکل در سیستم باسکول باشد، در برخی مواقع می‌توان آن را حل کرد. اگر صفحه باسکول دچار ترک، شکستگی یا خرابی باشد و یا لودسل‌ها ایراد پیداکرده و دقت لازم را نداشته‌باشند. می‌توان آن‌ها را تعمیر کرد. معمولا این کار توسط شرکت‌های تولیدکننده باسکول انجام می‌شود. در برخی مواقع هم با تعمیر باسکول می‌توان از فروش آن و ایجاد هزینه‌های زیاد جلوگیری نمود.

در ارتقای باسکول‌های قدیمی و دست دوم، نصب تکنولوژی‌های جدیدی مانند  سیستم IoT و بهره بردن  از تجهیزات جانبی مدرن‌تری مانند نمایشگر دوم، چراغ‌های راهنما، پلاک خوان و.. هم می‌تواند در آسان شدن کارها و بهبود شرایط باسکول دست دوم و نزدیک شدن به باسکول‌های نو و جدید موثر باشد.

باسکول جاده ای

جمع‌بندی

در این مقاله از سایت گروه صنعتی اعتماد در رابطه با خرید باسکول دست دوم جاده‌ای و نکاتی باید حین این کار مد نظر قرار داد صحبت شد. به واسطه ساختار حساس باسکول جاده‌ای خرید انواع دست دوم آن می‌تواند با ریسک و اشتباهات مختلفی همراه باشد که در این مقاله سعی شد با معرفی آن‌ها و آگاهی شما، آن را به حداقل رسانید.